5 Fantastische ideeën voor het versieren van uw terras

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw tuin of tuin een make-over te geven zonder te diep in de buidel te moeten tasten?

We hebben een selectie van enkele meest opwindende ideeën voor het verfraaien van je tuin of terras verzameld door de hele ruimte in doe-het-zelf-kunst te veranderen. Creatief worden met een aantal goedkope materialen kan de manier waarop uw tuin eruit ziet, doen veranderen.

In staat zijn om je persoonlijke ruimte met handgemaakte kunst en schoonheid op te fleuren aan de goedkope kant, is iets heel moois!

decoratie terras

  1. Salvage Art

Dit is het meest brede van ideeën, omdat je bijna alles kunt redden om een ​​beetje leuke buitenkunst te creëren. Van ongebruikte keukenartikelen tot auto-onderdelen, flessen en bestek, alles kan worden gemengd, op elkaar worden afgestemd en worden omgezet in een gedurfde decoratie voor uw tuin.

  1. Natuurlijke decoratie

Je kunt wijnstokken natuurlijk altijd op een hek laten groeien, weelderig groen toevoegen aan een fundamenteel vlak deel van je omgeving, maar ze samenstellen tot iets specifieks en persoonlijks voegt een geheel nieuwe laag van interesse toe.

  1. Potplanten

Omdat je al aan het tuinieren bent, waarom zou je je groene vingers niet naar het hek zelf trekken? Meer gecontroleerd en gevarieerder dan het gebruik van wijnstokken, opknoping potplanten op je hek biedt een inspirerende nieuwe manier om groen of bloemen aan de tuin toe te voegen.

  1. Koffietafel

Als je handig bent met een zaag en wat lichte hamerslagen, probeer dan een oude salontafel om te toveren in een echt unieke hekversiering. Met dit stuk in je tuin, heb je meteen een gespreksonderwerp voor iedereen die van het uitzicht geniet op z’n loungestoel.

  1. Spiegels

Spiegels zorgen voor een bijzonder opvallende aanwezigheid in de buitenlucht. Een van de weinige decoraties die bijna uitsluitend is voorbehouden aan interieurs, een spiegel kan een bijzondere invloed aan uw tuin toevoegen. Als je een ouderwets model hebt, hier afgebeeld, kun je het frame opnieuw schilderen tot iets helders en kleurrijks, waardoor het geheel echt popt.